UNIKATI

Ukoliko ste poželele da imate unikatnu haljinu za Vaš poseban događaj, to iskustvo možete da podelite sa nama. Naše haljine su najčešće od prirodnih materijala, udobne su i lagane, ukrašene ručnim vezom, i sve ih to čini posebnim. Ponekad smele a često romantične u želji da istaknu ženin karakter.

Iskustvo unikatne haljine

Na prvom sastanku kada se upoznamo, prikupljam sve potrebne informacije i inspiraciju za crteže, tada ću Vam dati pravilnik koji će nas voditi kroz iskustvo.
Na drugom sastanku Vam prezentujem skice i uzorke materijala, gde se dogovoramo i detaljno analiziramo crteže kako bi smo odabrale pravu haljinu za Vas. Potrebno je da ponesete potpisan pravilnik.
Za samu realizaciju je dovoljno od tri do pet proba. Za to vreme možemo da obratimo pažnju na sve detalje, i kompletno završimo haljinu. Avans je 50% od ukupne cene.
U okviru cene spada dizajn, realizacija (probe), materijali, svi potrebni saveti i preporuke za celokupan stajling kako bi žena iznela haljinu na najbolji način.

Često postavljena pitanja:

1. Šta znači “unikatna haljina po meri”?
Unikatni dazajn nije namenjen tržuštu već pojedincu, u pitanju jedna ili mala serija haljina koje su slične.

2. Koliko je potrebno vremena da se realizuje?
Za realizaciju haljine potrebeno je od tri do pet proba koje se nekad odigraju u trajanju od mesec dana ali ukoliko je potrebno izaći u sustret možemo ih organizovati u petnaest dana.

3. Gde se mogu kupiti haljine?
Naše haljine možete da kupite u radnji P1 Concept Store, u ulici Kralja Petra 75 u Beogradu.

4. Koliko koštaju haljine?
U ponudi imamo dve vrsta haljina. Gotove haljine u našoj radnji i unikatno dizajnirane haljine samo za vas. Gotove haljine se mogu korigovati na vašu veličinu ili napraviti u vašem broju i one koštaju od 200e do 900e. Cene unikatnih haljina se kreću od 800e do 2000e.